Bemutatkozik a Szentinel Kft.

100% magyar tulajdon

A Szentinel Cégcsoport 100 %-ban magyar tulajdonú immár 20 esztendeje áll megbízói szolgálatában az ország számos pontján, hazánk szinte minden szegletében.

Cégünk több mint 300 fő saját alkalmazottal rendelkezik, mely létszám – az új megbízásoknak köszönhetően – folyamatosan bővül.


Teljeskörű szolgáltatás

Cégünk 2003-ban jött létre azzal a céllal, hogy a vagyonvédelem, a biztonságtechnika, a személyvédelem, valamint a különböző biztonsági szolgáltatások terén teljeskörű szolgáltatást biztosítson megbízóinak. Az alapítók és vezető munkatársaink védelmi szolgáltatások terén szerzett több évtizedes szakmai tapasztalatára támaszkodva a biztonsági rendszerek kiépítésétől, az értékkísérésen át, az élőerős őrzésig a Szentinel rugalmas, személyre szabott megoldást kínál ügyfeleinek.

Kiemelt szolgáltatásaink:

Vagyonvédelem
Élőerős őrzésvédelem
Személyvédelem
Távfelügyelet
Létesítmény-üzemeltetés

Gazdag referencia

Referenciáink között olyan nagyvállalatok, intézmények állnak, mint például Szolnok Megyei Főügyészség, Paks II., MVM Informatika Zrt., TILLA Trans, SIAD Hungary, NAGÉV Cégcsoport, B.Braun Medical Kft., S.E.G.A Hungary Kft., akiket társaságunk a legmagasabb szakmai színvonalon szolgál ki a vagyonvédelem valamennyi területén.

Paks 2 Zrt
B | Braun Medical Kft.
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség
MVM Informatika
NAGÉV csoport

Innovatív megoldások

Innovatív megoldásainknak köszönhetően, rendelkezünk a legmodernebb saját fejlesztésű Elektronikus Őrnaplóval, mely Megbízóink visszajelzése alapján az egyik legfelhasználóbarátabb, legbiztonságosabb és legátláthatóbb ez irányú dokumentációs rendszer, amivel valaha találkoztak.


Tanácsadás, audit, kockázatelemzés

Leendő ügyfeleinknek – későbbi szerződéskötés eseténingyenes, minden szegmensre kiterjedő biztonsági auditot, kockázatelemzést végzünk, javaslatokat teszünk a hatékonyabb értékmegőrzés, működés céljából.


További információkért keresse bátran: